Lajsans Utmaningar

Min träning är inte ett Måste, min träning är min Hobby

Lajsan

Jag bor i industriorten Ludvika i Västra Dalarna, en intetsägande stad men med fantastisk natur bara runt knuten, jag trivs bra här. Vi(jag och min sambo David) bor i en fin lägenhet nära centrum där vi trivs riktigt bra, men precis innan julen 2013 köpte vi vårt första hus och dit flyttar vi i mitten på april. Vi är ganska duktiga på att jobba och när vi inte jobbar så tränar vi! Men inte tillsammans. Jag gillar att träna själv, men jag börjar träna mer och mer med andra, så jag deltar nästan aldrig i gruppträning, utom spinning. När jag inte är på spinning så styrketränar jag, funktionellt och med vikter, försöker mig löpning, simning och så köpte jag mig en MTB i hösten 2013(bara att jag är så himlans cykelrädd).

Jag började den här bloggen under 2013 för att skriva om min träning och mina utmaningar jag ställde mot mig själv. Efter höstens Tjejmil kom jag aldrig igång riktigt ordentligt med träningen, inte löpningen och spinning, då jag fick många små förkylningar. Och jag kunde inte formulera några bra utmaningar heller. Och jag ville inte pressa mig att sätta upp några utmaningar heller som jag inte kunde jobba mot!
Så i oktober fick vi äntligen den nyheten vi väntat på, vi var äntligen gravida! Och det är verkligen min livs utmaning. Den här nyheten gör att jag inte heller ställer upp några Utmaningar under 2014, inte under det första halvåret i alla fall. Till hösten hoppas jag att jag ska kunna börja med fysiska utmaningar igen! Men nu kör vi fokus på bebis och gravidträning!

Leave a comment