Lajsans Utmaningar

Min träning är inte ett Måste, min träning är min Hobby

Tidigare utmaningar

Här är tidigare utmaningar jag ställt mig mot

 2013 Utmaning 6
Bort med all gotta! Nästan i alla fall.
Start måndag v39

2013 Utmaning 5
Springa Tjejmilen 7/9, och att springa hela loppet.

-Och jag fixade det! Skulle inte säga att det gick galant, men det gick över förväntan. Jag kom in på 1:08:01 och jag är nöjd med denna tid på min första mil, framförallt med tanke på den uppladdning jag haft där jag nästan inte sprungit alls.

2013 Utmaning 4
5-Utmaning från Lofsan. Att träna fem pass i veckan, gå fem promenader(eller cykla) och äta 5 mål om dagen.
Start måndag v26

-Men det här gick ju inte alls! För mycket jobb och andra aktiviteter precis innan semestern. Men egentligen är just den här utmaningen inte så svårt, mer än det där med maten då! Men jag kommer inte göra ett nytt försök.

2013 Utmaning 3
Squat-utmaning. Att om 30 dagar göra 250 squats.
Start söndag v23

-Jag fixade det! Äntligen en utmaning som jag faktiskt fixade, men det drog ut lite på tiden pga mitt svaga knä!

Upptatering måndag v27. Det har gått riktigt bra, fram tills i helgen då det blev lite mycket fest på fredagen(som var vilodag). Så nu ligger jag två dagar efter, och eftersom det är ganska utmanande utmaning för mina knän tänker jag inte jobba ikapp, jag får ligga två dagar efter.

2013 Utmaning 2
Att göra 30st av Lofsans “armhävningar” för vägen mot Armhävningar på tå. 30st/dag i två veckor.
Start söndag v15

Uppdatering tisdag v17. Det här går ju inte alls. Jag höll i de första fyra dagarna, sedan tog det slut. Jag har försökt mig att göra armhävningarna på gymmet men det har inte blivit av,  jag har gett upp! Så nu är det dags för omtag. Det får bli innan morgonduschen eller innan sängen. Inga ursäkter nu Lajsan!

2013 Utmaning 1
Gå ner 10kg(Ett på tok för högt mål då jag gick ner 7kg under 2012 och har de svåra kilona kvar, men jag utmanar min svåger!)

-Uppdatering v8. Det går inte som jag hade tänkt mig. Ett inflamerat knä och många småförskylningar gör att jag än så länge bara har gått ner 3kg. Men gissa om det är kul att komma ner i sina gamla favoriter.

-Uppdatering v10. Jag kom inte ända in mål, men jag är riktigt nöjd med mitt reslutat -6kg!

Leave a comment